Jump to content

Is site now very sluggish for everyone?


Recommended Posts

I am having a terrible time moving around the site from page to page or topic to topic.  It is taking probably 3-5 minutes for each move, and even getting onto the site is very difficult.  It feels like trying to move through quicksand.  Is it just me????

  • Upvote 3
Link to post
Share on other sites
  • Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

That got an actual smile out of me. You must not have noticed my posts, but either way I'd strongly suggest picking your words carefully in the future. The staff and the admins DO care, and I have bee

Thank you all for the feedback. Your experience here is extremely important to me, and our current hosting company is just not responding in a manner that makes me happy. Changing hosts on a site

It's stone-age slow on my end.  Been trying for days, today is the first day to log on, had to sit and wait for 4 minutes.  It takes me that long to wait for a topic to load.  I'll come back later and

It's stone-age slow on my end.  Been trying for days, today is the first day to log on, had to sit and wait for 4 minutes.  It takes me that long to wait for a topic to load.  I'll come back later and see if any changes on my end.  My time is limited when caring for an elderly. 

It will probably take another 4 minutes to submit my reply, as well to log off.  :(

  • Upvote 3
Link to post
Share on other sites

It still takes at least 2 minutes to load a page every time I click on a link. This is extremely frustrating. It doesn't matter which device I use. My iPhone, iPad and computer all take minutes to load anything. I never post but I like to visit the site every day to check on the news threads. I was wondering if others were experiencing the same problem. 

Link to post
Share on other sites

Same here. Cleaned up my system and browsers (cleaned the registry, cookies, temporary files, defrag and a performance scan that now comes up clean. I have a slow response with both  Explorer and Google Chrome  since the site came back after last weekend. This is the only website that has an issue at around 3-5 minute load time per page. I am running Windows 7 Professional if that makes a difference. Anybody have this problem and resolved it?

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

since support says no one is having any problems with the site being slow,maybe everyone that is having this issue should email support and let them know,that's what i did. get enough of us complaining,maybe they will look into it

Link to post
Share on other sites

i thought at first it was because i am out in the sticks ( hillbilly in arkansas ) heck, back in the day we didn't get hee-haw on the tv untill wednesday night. :lol:   i'm sure mr. adam will resolve the issue, we will just have to be patient

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.




×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.